Ter plaatse bouwen

Meer informatie over

Op uw verlanglijstje staat een chalet om heerlijk te kunnen genieten van uw vrije tijd, u heeft hiervoor een mooie plek dicht bij de bossen of het strand, waar u heen kunt gaan wanneer u maar wilt voor een heerlijk weekend of een langere periode. Een heerlijk en comfortabel tweede huis, helemaal ingericht en uitgevoerd naar uw wensen. Er zijn hier verschillende vormen mogelijk, onder andere een enkel chalet, het dubbel chalet of het L-chalet, Allemaal betekenen ze een fantastisch chalet om in te recreëren of te wonen. Misschien heeft u een mooie plaats gevonden, maar is het niet mogelijk om hier met een dieplader en eventueel een kraan in de buurt te komen. Ook hiervoor kunt u terecht bij caranbouw Sunhome, wij bouwen uw chalet als er geen andere mogelijkheid is ook ter plaatse.

Dak

Het chalet wordt vervaardigd met een chaletdak, chaletdak de luxe met een verhoogd plafond in de woonkamer, puntdak, zadeldak of een zadeldak de luxe met een verhoogd plafond in het chalet. De buitenmaterialen bestaan uit kunststof eurotexx of vinyplus, ook steenstrips  en hout behoren tot de mogelijkheden.

Puntdak deluxe

Wanden

De wanden en de vloeren van het chalet worden bij carvanbouw Sunhome goed geïsoleerd. De vloer bestaat uit een balklaag van 5,8 x 15,6 cm beslagen met 20 mm OSB plaat (waterverlijmd) en bied een stevige basis voor het chalet. De wanden worden opgebouwd met latten 2,8 x 7 cm, daarop 9 mm plaat en daarop de agneswandpanelen. De buitenzijde wordt na het isoleren bekleed met damp openfolie en op de spouwlat het buitenmateriaal. Het dak is opgebouwd uit een balklaag van 5,8 x 15,6 cm., waarop aangebracht 20 mm. underlayment, glasvlieslaag en gemineraliseerd rubberoid of dakpanplaten. De chalets zijn standaard uitgevoerd met kunststof kozijnen met dubbel glas. Ook hardhouten kozijnen behoren tot de mogelijkheden. Kortom caravanbouw Sunhome staat garant voor een kwalitatief goed chalet.

Indeling

Wat betreft de indeling, kleuren en materialen kunt zelf uw keuzes maken;

De woonkamer heeft een ruime leefruimte, de wanden zijn bekleed met agneswandpanelen, raamkozijnen in kleuren en maten zoals u dat wenst. In de woonkamer  kunnen tuindeuren of een schuifpui geplaatst worden. De woonkamer wordt verder afgewerkt met spotjes in de plafonds en stopcontacten op de door u gewenste plaats.

Ook de keuken wordt door u zelf uitgezocht, waarbij veel verschillende kleuren mogelijk zijn. U kunt kiezen voor een koelkast, koel vriescombinatie, magnetron, oven magnetroncombinatie, afzuiger, koken op gas of inductie en een vaatwasser. Ook de indeling van de keuken kunt u zelf uitkiezen.

De badkamer heeft een toilet, een wastafel met meubel en een doucheruimte met douchescherm. De wanden in de badkamer worden afgewerkt met fibotrespo wandpanelen.

De slaapkamer wordt net als de woonkamer afgewerkt met agneswandpanelen. Ook inbouwkasten en bedden worden geleverd als u dat wenst.

Ook een cv installatie of warmte/koelinstallatie in combinatie met een boiler is mogelijk.

Ook een bijpassend tuinhuis en/of berging behoren tot de mogelijkheden.

Tuinhuis

Ook een bijpassend tuinhuis en/of berging behoren tot de mogelijkheden.

Bekijken