Mantelzorgwoning

Bij caravanbouw Sunhome kunt u ook terecht voor uw mantelzorgwoning, uitgevoerd in een enkel chalet, L-chalet en dubbelchalet. Wat is het een voorrecht als je dicht bij familie kunt wonen als je ouder wordt en/of zorg nodig hebt. Caravanbouw Sunhome bouwt voor u een winterharde woning, met goede isolatie en aanpassingen waar dat nodig is.

Meer informatie over

De wanden en de vloeren van het chalet worden goed geïsoleerd. De vloer bestaat uit een balklaag van 5,8 x 15,6 cm beslagen met 20 mm OSB plaat (waterverlijmd) en bied een stevige basis voor het chalet. De wanden worden opgebouwd met balkjes 3x 7cm, daarop 9 mm plaat en daarop de agneswandpanelen. De buitenzijde wordt na het isoleren met 7 cm rockwoll bekleed met damp openfolie en op de spouwlat komt het buitenmateriaal. Het dak is opgebouwd uit een balklaag van 5,8 x 15,6 cm., waarop aangebracht 20 mm. underlayment, glasvlieslaag en gemineraliseerd rubberoid of dakpanplaten. De chalets zijn standaard uitgevoerd met kunststof kozijnen met dubbel glas. Ook hardhouten kozijnen behoren tot de mogelijkheden. Kortom caravanbouw Sunhome staat garant voor een kwalitatief goed chalet

Deuren

Verbreedde deuren of schuifdeuren behoren tot de mogelijkheden, zodat het chalet ook toegankelijk is voor rolstoel en/of rollator.

Woonkamer

De woonkamer heeft een ruime leefruimte, de wanden zijn bekleed met agneswandpanelen, raamkozijnen in kleuren en maten zoals u dat wenst. In de woonkamer kunnen tuindeuren of een schuifpui geplaatst worden. De woonkamer wordt verder afgewerkt met spotjes in de plafonds en stopcontacten op de door u gewenste plaats.

Keuken

Ook de keuken wordt door u zelf uitgezocht, waarbij veel verschillende kleuren mogelijk zijn. U kunt kiezen voor een koelkast, koel vriescombinatie, magnetron, oven magnetroncombinatie, afzuiger, koken op gas of inductie en een vaatwasser. Ook de indeling van de keuken kunt u zelf uitkiezen.

Badkamer

De badkamer heeft een verhoogd toilet, een wastafel met meubel en een verdiepte doucheruimte met douchescherm. De wanden in de badkamer worden afgewerkt met fibotrespo wandpanelen. Ook is er de mogelijkheid om handgrepen aan te brengen.

Slaapkamer

De slaapkamer wordt net als de woonkamer afgewerkt met agneswandpanelen. Ook inbouwkasten en bedden worden geleverd als u dat wenst.

Ook een cv installatie met eventueel vloerverwarming of een warmte/koelinstallatie in combinatie met een boiler kunnen we voor u installeren.

Ook een bijpassend tuinhuis behoord tot de mogelijkheden.

Bekijken

Transport

Na het bouwen van uw chalet is het natuurlijk heel belangrijk dat het deskundig vervoerd en geplaats wordt. Ook dit wordt door caravanbouw Sunhome zorgvuldig uitgevoerd. In nauw overleg met de transporteur en kraanmachinist wordt het transport voorbereid en uitgevoerd, waarna het chalet netjes wordt aangesloten en afgewerkt.